Restoranlarda ve yemek hizmetinde yüzey temizliği

Yüzeylerinizi temiz ve güvenli tutun

Güvenli ve hijyenik bir ortam sağlamak adına restoranların ve yemek hizmeti kuruluşlarının, temizlik ve dezenfekte rutin tavsiyelerine uymaları için, aşağıdakiler dahil olmak üzere, bir kontrol listelerinin olması önemlidir:

  

Arka Taraf
Kapı kolları, ışıklar, dispenserler, gıdayla temas eden yüzeyler, elle temas edilen yüzeyler, lavabo muslukları ve kolları ve çatal/bıçak/kaşıklar.

Ön Taraf
Kapı kolları, ışıklar, dispenserler, hapşırmadan koruyucu paneller, menüler, masalar ve sandalyeler, kontuar üstleri, paket servis ve kasa/kredi kartı makineleri. 
 
Banyolar
Kapı kolları, ışıklar, dispenserler, lavabo muslukları ve kolları, tuvalet oturakları ve sifonlar.
 
Restoran ve yemek hizmeti personellerinizin uygulaması için net bir protokol yaratın ve sık temizlik planlayın.